Lätt att odla naturligt

NY UPPLAGA

Lätt att odla naturligt – Hur du lyckas med ekologiska odlingar

  • Hur naturen fungerar
  • Hur permakulturen fungerar
  • Hur du praktiskt gå tillväga

Välkommen till en värld där allt växer och frodas! Här behöver ingen rensa ogräs, vattna eller styra och ställa. Inte heller kemikalier eller konstgödning behövs. För när naturen själv får bestämma är allt perfekt.

Därför behöver vi hitta tillbaka till kunskaperna om hur naturens ekosystem fungerar och hur vi med hjälp av dessa kan börja odla mera lokalt, småskaligt och giftfritt.

I den här boken får du inblick i hur allt fungerar och hur du genom att praktiskt härma naturens eget ”odlingssätt” bäst lyckas med dina ekologiska odlingar.

När vi gör det startar vi en positiv spiral mot ett sundare liv – både för oss och naturen. Det behöver inte vara tidskrävande eller krångligt eller ens dyrt!

Med den här boken vill jag ge inspiration så att många fler, antingen själva eller tillsammans med andra, börjar odla sin egen mat på ett naturligt sätt. När vi gör det startar vi en positiv spiral mot ett sundare liv – både för oss och naturen. Det behöver inte vara tidskrävande eller krångligt eller ens dyrt!

Smakprov

Läs utvalda sidor i boken

Adlibris

Lätt att odla naturligt - bokens framsida
Klicka för att förstora
Lätt att odla naturligt - bokens framsida
Klicka för att förstora